domingo, 29 de julio de 2007

Disfrutar da gastronomía galega.


Cando de disfrutar se trata aquí sabemos como facelo, pois somos quen de conxugar a imaxinación, a tecnoloxía e a gastronomía Galega.
Facer un "Cabrito o espeto" todos sabemos que é moi laborioso e que vai levar moito tempo facelo, pero hai é donde entra a nosa imaxinación, pois conxugar tecnoloxía para facer moito mais levadeiro o proceso de asado con a tranquilidade de poder charlar o carón dunha cunca de viño D.O. Monterrei sin perder o sabor tradicional do asado, fomos quen de o lograr o outro día.
Podedes imaxinar o resultado, unha pel tostadiña e crujiente o vez que a carne estaba tenra e zumenta.
Estou a procura de buscar unha aplicación para tratar de facervos chegar polo menos o cheiro xa que como podedes imaxinar non sobrou nada, pero si o que queredes é probar un, deixovos aquí o enlace de unha festa prevista para o vindeiro día 11 de agosto cerca de Pontedeume, no que o "Cabrito o espeto" será convidado de honra.